Det här kan du få

Skyltar

Om du väljer att skylta efter en väg, och ditt val står mellan släta skyltar eller mjuka banderoller. Då är banderoller den absolut mest prisvärda produkten du kan köpa idag.

Men du kan välja många andra alternativ också. Här på bilden ser du en annan typ av skylt som är modern. Det är en cad-fräst skylt av akrylbokstäver (plast) med led-belysning. Som jag gjort. Den kan både göras för inom- och utomhusbruk. Bokstäverna kostar från cirka 200 kr och uppåt exklusive led-belysning, men den kan du köpa på bygghandeln och montera själv om du vill. Då har du en fin proffsig skylt till en mycket låg kostnad som håller länge.

Läs mer

Banderoller

Banderoller är och förblir mest effektiv.

En banderoll är ett mycket enkelt men framförallt fördelaktigt sätt att marknadsföra sig efter en väg. Fråga markägaren om lov och placera den en bit från vägen så slipper du obehag. Sen har du den billigaste och mest effektivaste marknadsföring du kan tänka dig. Se bara till att du får en banderoll som är av typen armerad väv så håller den mycket länge. Om du dessutom säger till att du vill ha den tryckt med mjuk uv färg som inte bleks av solen. Då har du optimal reklam redan idag.

Läs mer

Klistermärken och Dekaler

Behöver du små klistermärken för att märka upp fönster, varor eller andra föremål? Jag producerar klistermärken i små och stora volymer, en- eller flerfärgade och utskurna i alla dess former du kan önska.

Designa din bil, lastbil eller släpvagn med utskurna dekaler, eller varför inte göra om ditt fordon helt med en helwrapping. Vi ställer i ordning dekalerna efter dina önskemål, endast din egen och min fantasi sätter gränserna för vad som är möjligt. Ditt fordon blir snyggt och väcker garanterat uppmärksamhet samtidigt som ditt budskap går fram för en billig peng. ”Helwrapping”. Med en helwrapping appliceras ett större stycke folie över hela fordonet. Din bil, lastbil, buss eller  släpvagn får ett helt nytt och fräschare utseende och kommer garanterat att sticka ut i mängden. Du kan även ’helwrappa’ din bil i endast en färg, tex gör din svarta bil neonrosa. Då syns du.

Läs mer

Logo-Layout-Tryckeri

Layouter och Logotyper

Med en alldeles ny digital dokupress trycker, viker, sorterar, häftar och skär den dina alster i fullfärg till en rimlig kostnad. Priset är inte det absolut  konkurenskraftigaste när man väljer digitalt, men om du prioriterar snabbhet före pris är detta helt klart det bästa alternativet. Maskinen (tillsammans med min hjälp) trycker dina visitkort, broschyrer, flygblad och affischer. Självklart bistår jag dig som vanligt med layout och design liksom text komposition och fotografering. Önskar du kunskap och erfarenhet, det som i folkmun kallas för förslag och idéer. Då har du hamnat rätt på riktigt. Många är de företag som jag ledsagat rätt när det gäller framtagande av logotyp och unika namn. Reaxcer är ett exempel i av alla […]

Läs mer

Beachflaggor och Textil

Beachflaggor, roll-upper, vanliga flaggor och vimplar.
Fasadflaggor, kioskflaggor är annat.

Våra kunder eftersträvar att använda sina nyinköpta beachflaggor året om. Därför har vi valt att paketera alla våra bechflaggor med både inomhusfot, jordspett, och snöskruv (du kan alltid välja bort detta om man som kund önskar det). Visst ökar priset något men då har du och andra sidan en komplett beachflagga med alla tillbehör direkt från början. Vilket inte alls är standard hos alla idag. Kan vara något att ta med i beräkningarna när du jämför priser på en beachflagga.

Läs mer

Montering och Verkstad

Jag utför all typ av skyltmontering på den plats där skylten ska sitta.

Behöver det sprängas eller grävas på platsen så fixar vi det enkelt med våra egna maskiner (innehar YKB och Spränglicens). Likaså lyfter jag det mesta och tillverkar de flesta typer av fundament av betong och stål som behövs. Ingen montering har hitintills varit omöjlig för mig och min stab. Jag tillhandahåller våra kunder skyltar i alla storlekar på plast, plåt, trä, papp, plexiglas eller tyg. Jag har skyltar för inomhusbruk liksom skyltar för utomhusbruk. Jag gör stora skyltar och små skyltar.

Läs mer

Fotografering och Film

Jag har fotograferat och filmat länge. Mycket länge...

Handen på hjärtat, alla som fotograferat länge hittar tillsist sin nisch. Visst älskar jag glädjen att fota enskilda porträtt som här och traditionella brudpar, vem gör inte det. Men det som ligger mig varmast om hjärtat är gruppfoto. Och då menar jag gruppfotografering, oavsett det är en släktträff, stort bröllop eller en samling näringsidkare som skall förevigas. Varför har jag fastnat för just detta, jag tror det bottnar i utmaningen att få samtliga. Och då menar jag samtliga! Att se avslappnade, glada, lyckliga och jag vet inte vad men det syns på bilderna. Jag har under mina år arbetat fram en fallenhet att kontrollera grupper från 3 personer till hela hockeylag att signalera sin […]

Läs mer

Digitala skyltar och WEB

Film, dokumentation, berättarröster, klippning, efterbearbetning har jag gjort sedan 1985. Idag är det mycket enklare och billigare. Hör av dig så ska jag svara på alla dina frågor och ge dig ett och annat gratistips.

 Jag gör också hemsidor och webbshopar. Här kan du välja fritt mellan det moderna och det traditionella. Vad du än väljer får du alltid en hemsida med MHB-kod, vilket innebär att: @ din hemsida blir bättre synlig på exempelvis Google, SFO @ du har möjlighet att uppdatera din hemsida från din dator eller mobiltelefon, CMS @ din hemsida är anpassad för de sociala medierna, SMM @ din hemsida kan visa HD-film och länka till exempelvis Youtube, VM @ berättarröst kan spelas upp automatiskt på din hemsida, VO @ dina miljöer kan presenteras i 360 graders panoramavisning, P360 @ du själv kan bli en del av din hemsida, i ljud och bild, WVS Webshop Funderar du […]

Läs mer

Getting Started With 4 Easy Steps

sidor/dethärgörvi/aktuellt/titel

STEP 01
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elitser
STEP 02
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elitser
STEP 03
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elitser
STEP 04
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elitser