Det här säljer mest

Skyltar

Om du väljer att skylta efter en väg och ditt val står mellan släta skyltar eller mjuka banderoller. Då är banderoller den absolut mest prisvärda produkten du kan köpa idag.

Men du kan välja många andra alternativ också. Här på bilden ser du en annan typ av skylt som är modern. Det är en cad-fräst skylt av akrylbokstäver (plast) med led-belysning. Som jag gjort. Den kan både göras för inom- och utomhusbruk. Bokstäverna kostar från cirka 200 kr och uppåt exklusive led-belysning, men belysningen kan du köpa på bygghandeln och montera själv om du vill. Då har du en fin proffsig skylt till en mycket låg kostnad som håller länge.

Läs mer

Banderoller

Banderoller är och förblir mest effektiv.

En banderoll är både enkelt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sitt företag eller evenemang efter en väg. Tips: Fråga markägaren om lov och placera den en bit från vägen så slipper du obehag. Sen har du den billigaste och mest effektivaste marknadsföring du kan tänka dig. Se bara till att du får en banderoll som är av typen armerad väv så håller den länge. Om du dessutom får den tryckt med mjuk UV-färg så blir det ännu bättre, eftersom den färgen inte bleks lika lätt av solens strålar som andra färger gör.

Läs mer

Klistermärken och Dekaler

Behöver du små klistermärken för att märka upp fönster, varor eller andra föremål? Jag producerar klistermärken i små och stora volymer, en- eller flerfärgade och utskurna i alla dess former du kan önska.

Designa din bil, lastbil eller släpvagn med utskurna dekaler, eller varför inte göra om ditt fordon helt med en helwrapping. Vi ställer i ordning dekalerna efter dina önskemål, endast din egen och min fantasi sätter gränserna för vad som är möjligt. Ditt fordon blir snyggt och väcker garanterat uppmärksamhet samtidigt som ditt budskap går fram för en billig peng. ”Helwrapping”. Med en helwrapping appliceras ett större stycke folie över hela fordonet. Din bil, lastbil, buss eller  släpvagn får ett helt nytt och fräschare utseende och kommer garanterat att sticka ut i mängden. Du kan även ’helwrappa’ din bil i endast en färg, tex gör din svarta bil neonrosa. Då syns du.

Läs mer

Logo-Layout-Tryckeri

Layouter och Logotyper

Önskar du kunskap och erfarenhet, det som i folkmun kallas för förslag och idéer. Då har du hamnat rätt på riktigt. Många är de företag som jag ledsagat rätt när det gäller framtagande av logotyp och unika namn. Reaxcer är bara ett exempel av alla namn och logotyper jag skapat genom åren. Med en alldeles ny digital dokupress trycker, viker, sorterar, häftar och skär den dina alster i fullfärg till en rimlig kostnad. Priset är inte det absolut konkurenskraftigaste när man väljer digitalt, men om du prioriterar snabbhet före pris är detta helt klart det bästa alternativet. Maskinen (tillsammans med min hjälp) trycker dina visitkort, broschyrer, flygblad och affischer. Självklart bistår jag dig som […]

Läs mer

Beachflaggor och Textil

Beachflaggor, roll-upper, vanliga flaggor och vimplar.
Fasadflaggor, kioskflaggor är annat.

Våra kunder eftersträvar att använda sina nyinköpta beachflaggor året om. Därför har vi valt att paketera alla våra beachflaggor med både inomhusfot, jordspett, och snöskruv (du kan alltid välja bort detta om du som kund önskar det). Visst ökar priset något med alla dessa delar som ingår, men då har du och andra sidan en komplett beachflagga med alla tillbehör direkt från början. Vilket inte alls är standard hos alla idag. Kan vara något att ta med i beräkningarna när du jämför priser på en beachflagga.

Läs mer

Montering och Verkstad

Jag utför all typ av skyltmontering på den plats där skylten ska sitta.

Behöver det sprängas eller grävas på platsen så fixar vi det enkelt med våra egna maskiner (innehar YKB och Spränglicens). Likaså lyfter jag det mesta och tillverkar de flesta typer av fundament av betong och stål som behövs. Ingen montering har hittills varit omöjlig för mig och min stab att ombesörja. Jag tillverkar allt som har med din skylt att göra härifrån Åsarna. Från fundament till en elegant ljuslåda. Vilket innebär för dig som kund att jag anpassar alla skyltar efter platsen, och inte platsen efter skylten. Vilket baspar dig en massa tid och pengar i slutändan. Kan vara värt att ta med i beräkningarna om man jämför priser.

Läs mer

Fotografering och Film

Jag har fotograferat och filmat länge. Mycket länge... Här en glad kund från en ICA butik.

Handen på hjärtat, alla som fotograferat länge hittar till sist sin nisch. Visst älskar jag glädjen att fota enskilda porträtt som här och traditionella brudpar, vem gör inte det. Men det som ligger mig varmast om hjärtat är gruppfoto. Och då menar jag gruppfotografering, oavsett det är en släktträff, stort bröllop eller en samling näringsidkare som skall förevigas. Varför har jag fastnat för just detta, jag tror det bottnar i utmaningen att få samtliga. Och då menar jag samtliga! Att se avslappnade, glada, lyckliga och jag vet inte vad men det syns i bilderna. Jag har under mina år arbetat fram en fallenhet att kontrollera och entusiasmera små tajta grupper från 3 personer till […]

Läs mer

Digitala skyltar och WEB

Film, dokumentation, berättarröster, klippning, efterbearbetning har jag gjort sedan 1985. Idag är det mycket enklare och billigare. Hör av dig så ska jag svara på alla dina frågor och ge dig ett och annat gratistips.
Läs mer