Beachflaggor och Textil

Beachflaggor, roll-upper, vanliga flaggor och vimplar.
Fasadflaggor, kioskflaggor är annat.

Våra kunder eftersträvar att använda sina nyinköpta beachflaggor året om. Därför har vi valt att paketera alla våra beachflaggor med både inomhusfot, jordspett, och snöskruv (du kan alltid välja bort detta om du som kund önskar det). Visst ökar priset något med alla dessa delar som ingår, men då har du och andra sidan en komplett beachflagga med alla tillbehör direkt från början. Vilket inte alls är standard hos alla idag.

Kan vara något att ta med i beräkningarna när du jämför priser på en beachflagga.

Flaggor håller inte lika länge som en skylt

Men effekten är desto större. Visste du att man kan trycka flaggor på PVC. Då håller de mycket längre än när man trycker på traditionellt flaggtyg. Det finns mycket annat man kan trycka på också. Som polyester, mesch och canvas för att nämna något.

  • Kläder kan vi också trycka på.

Roll-ups

Roll-ups till mässan?
Vi har roll-ups i olika storlekar och former. Du kan få enkelsidiga eller dubbel-sidiga, extra stora eller extra små. Eller varför inte en hel bildvägg som kan rullas ihop när evenemanget är över.

Vi tillverkar ditt original, trycker och gör dina roll-ups klara för upprullning.

Beachflaggor
Beachflaggor passar överallt, på mässan, stranden, i skidbacken likväl som utanför din entré.

De fångar blicken i vinden. Beachflaggor har olika fot beroende av användningsområde. Oavsett hur du vill använda dina beachflaggor så har vi passande alternativ.