OM OLE.SE

Ole.se
Ole Nordin startade sitt företag 1989, redan som tjugoåring insåg han fördelarna med att själv importera de produkter han ville ha så han startade ett importföretag. Han utvecklade snabbt sin rörelse, han blev generalagent för ett antal elektronikprodukter och samtidigt reklammakare för att på bästa sätt nå ut med det han hade att sälja.

Ganska snart stod det klart att Ole var en reklamman, han förstår vad reklam kan åstadkomma om den är producerad på rätt sätt, mot rätt kundgrupp och vid rätt tillfälle. Och kunderna lät inte vänta på sig.

Idag är Ole.se en renodlad reklambyrå stationerad i Åsarna, Jämtland. Vi producerar allt inom reklam, allt från fordonsdekaler, trycksaker och skyltar till hemsidor och hela utställningsmontrar. Vi har en egen fotoateljé där vi tar de bilder som behövs i kampanjen, inne och ute, på golvet och uppe i luften.

I vårt tryckeri trycks det på allehanda material, papper, tyg, plåt och plast, vi tillhandahåller visitkort, flygblad, beachflaggor, banderoller. Allt detta står våra kunder till förfogande tillsammans med en gedigen kunskap inom säljstyrning och reklamkampanjer.

Reklamateljé
Vi arbetar utifrån mottot att ett starkt näringsliv ger en stark kommun och har därför ett starkt intresse för säljstyrning. Med säljstyrning som instrument arbetar vi för att ständigt öka en positiv tillväxt och utveckling för kommunens och landets befolkning.

Om både små och stora företag får chans att växa och utvecklas i en kommun, bidrar det till nya arbetstillfällen på orten. Därför vill vi få företagen att utvecklas och växa. Vi hoppas att få delta i ditt företags utveckling.

ole.se åsarna åre östersund